FAQ

 

- Ik heb een ontwerp gezien en wil hier mijn eigen tekst bij kan dat?

Ja, wanneer je een ontwerp ziet waar u een eigen tekst bij wilt, en dit behoort bij het gekozen product niet tot de mogelijkheden. Dan kunt u contact opnemen met ons. Vertel om welk product het gaat en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor een op maat gemaakt ontwerp. Hierdoor komt er een toevoeging aan de prijs van het product van 5 euro.

 

- Hoe vallen de maten uit?

U kunt in onze maattabel alle afmetingen vinden die bij de verschillende maten horen.

 

- Kan ik mijn bestelling annuleren/retourneren?

U kunt bij ons altijd binnen de wettelijke termijn uw bestelling annuleren of retourneren.

Is het niet naar wens of past het niet? Stuur het pakketje terug met je naam adres en telefoonnummer of e-mail. Wij zullen u de mogelijkheid geven om uw geld terug te krijgen of een vervangend product te krijgen. Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

 

- Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn product langer mee gaat?

Was altijd binnenste buiten. En nooit hoger dat 40 graden. Niet in de droger. Is het toch voorgekomen dat het vinyl los heeft gelaten, probeer het dan zo warm mogelijk er terug op te strijken. Wanneer het toch niet lukt neem dan contact met ons op. Ook na uw aankoop willen wij u graag van dienst zijn en zullen we gezamenlijk tot een oplossing komen.

 

- Zien jullie producten er in het echt ook zo uit?

Wij proberen om zo goed mogelijk weer te geven hoe het product er in het echt uit komt te zien. Door het design proces kan het zijn dat een voorbeeld afwijkt van de werkelijkheid. Dit komt bijvoorbeeld doordat wij de glinstering van het vinyl in ons ontwerp niet kunnen weergeven. Ook is de kleur van het product een beetje aangepast voor een mooiere weergave. Wij verzekeren u echter altijd van goede kwaliteit van het textiel en de opdruk. Wanneer wij een foto hebben van het product zullen wij die bij de voorbeelden toevoegen.

 

- Kan ik ook een winkel bezoeken?

Wij hebben geen fysieke winkel. U kunt ons alleen op afspraak bezoeken om een pakketje op te halen. Wij zullen altijd tijdig communiceren over de mogelijkheden wanneer u een bestelling plaatst. Wilt u het pakketje verzonden hebben? Geen probleem wij versturen uw pakketje via brievenpost om voor u kosten te besparen.

 

- Ik heb een andere vraag.

Wij zijn te bereiken via Facebook, instapgram, e-mail of via het contact formulier. U kunt ons altijd contacteren met een vraag, suggestie of opmerking. U kunt ons ook volgen op sociale media via de knoppen onder aan de site.